Så er vi ganske langsomt ved at komme igang.

Hjemme nu er disse flotte Jodphurs samt enkelte børneridestøvler.

Vi kan med glæde meddele, at vi er blevet forhandlere af Campus og Kônigs ridestøvler. Begge mærker kan bestilles hjem præcis. som Du/I måtte ønske det. Dette gælder farver, med sten, læder og om det skal være Crocco eller lak. Fantasien sætter ingen grænser og det er præcis tilfældet med vores støvle mærker. 

Se bare disse flotte Jodphurs i brunt crocco læder med 2 lynlåse foran, de er meget behagelig at have på. Vi får støvlerne på hylderne inden længe, dette gælder især standard, hvorimod støvler lavet på mål typisk vil tage 6-8 uger, men det er værd at vente på

 

Vi kalder vores butik for en netshowshop dvs. vi er en fysisk butik, men er i opbyggende fase omkring vores webshop, hold øje med denne.

Af nye mærker og tiltag, kan vi nævne.

Kingsland om ca. en lille månedstid, Königs, Campus ridingboots

Passier trenser og tilbehør vil ligeledes være at finde og kan bestilles allerede nu, Weber design med flotte trenser og grimer i lækkert blødt læder. Bælter med schwarovski sten, danske flag i sten på bælter og pandebånd, meget flotte.

Röckl osv. osv.

Vi er igang med at søge forskellige anderkendte mærker til butikken, så den vil løbende blive mere og mere opdateret.

 

Vores åbningsreception vil blive ca. 1. august, men vi har ÅBENT ALLEREDE NU, se åbningstider under kontakt os.

 

 

Neue Schule Verbindend

Christiansfeld Rideudstyr er TESTCENTER - NEUE SCHULE BID.

Det betyder at du/I har mulighed for at teste NS bid før et evt. endeligt køb. I testcenteret har du en mulighed for at afprøve biddene i op til en uge. Herefter kan du aflevere biddet tilbage og afprøve et andet bid. Du betaler biddets fulde pris ved bestilling, men får pengene refunderet - minus 100kr - hvis du returnerer biddet. Du har derfor en perfekt mulighed for at finde det bedste bid til din hest.

Alle NEUE SCHULE bid er lavet af en kobber- og messinglegering der kaldes SALOX GOLD, der er et smagsløst og let metal, der varmes hurtigt op i hestens mund.

Biddets størrelser varierer lidt om du vælger biddet i 16mm eller 14mm. I 16mm findes biddet i størrelser fra 12,7cm-15,2cm. I 14mm spænder størrelserne over 12cm - 15,2cm